Τι είναι

Η Πανελλήνια Κάρτα Υγείας αποτελεί ένα εξειδικευμένο προϊόν παροχής υπηρεσιών υγείας. Αποτελείται από τρία προϊόντα: την Classic Care, την First Care , την Health & Beauty και την Pet Society. Με τις δωρεάν παροχές και τα ειδικά τιμολογιακά προνόμια αγκαλιάζει το σύνολο αγαθών και υπηρεσιών που αποσκοπούν στην προαγωγή της υγείας συμπεριλαμβανομένης της πρόληψης και της θεραπευτικής παρέμβασης. Δίνει ιδιαίτερη προσοχή στην προστασία ψυχικής και σωματικής ευεξίας και στην πρωτοβάθμια περίθαλψη.

Ο βασικός άξονας της Πανελλήνιας Κάρτας Υγείας είναι να παρέχει στα μέλη της άριστες υπηρεσίες λαμβάνοντας υπόψη της την καλύτερη και αρτιότερη κάλυψη των καθημερινών αναγκών υγείας όλων των μελών της. Για το λόγο αυτό έχουμε συνάψει συνεργασία με τα καλύτερα νοσηλευτικά ιδρύματα, με τα καλύτερα διαγνωστικά κέντρα και τους πιο έμπειρους και καταξιωμένους παρόχους υγείας όλων των κλάδων και των ειδικοτήτων.

Η Πανελλήνια Κάρτα Υγείας αποτελεί την γέφυρα μεταξύ των μελών μας και των καλύτερων παρόχων υγείας που είναι αναγνωρισμένοι στο χώρο τους.

Εμείς είμαστε σε θέση να εγγυηθούμε ότι μπορούμε να διασφαλίσουμε για τα μέλη μας άριστη ποιότητα των παρεχόμενων προσφορών, των παρεχόμενων υπηρεσιών και των παρεχόμενων προϊόντων υγείας.

Οι προσφορές και τα προϊόντα μας ξεπερνούν σε αριθμό, εύρος και γεωγραφική κάλυψη τις παρεχόμενες υπηρεσίες και προϊόντα που προσφέρουν τα υφιστάμενα ασφαλιστικά ταμεία και φορείς, έχοντας όραμα να γινόμαστε όλο και καλύτεροι λειτουργώντας αμφίδρομα με τα μέλη μας.

Απευθυνθείτε στο τηλεφωνικό μας κέντρο 211 10 86 600 από κινητό, 801 100 12 13 από σταθερό και 211 10 86 800 από σταθερό και κινητό για την ενεργοποίηση της κάρτας, για να ενημερωθείτε για τις νέες συνεργασίες, για να προγραμματίσετε το ιατρικό σας ραντεβού και για οποιαδήποτε πληροφορία χρειαστείτε. Είμαστε δίπλα σας με έμπειρα και εξειδικευμένα στελέχη παρέχοντάς σας την πλέον αξιόπιστη πληροφορία για κάθε ιατρικό σας θέμα. Μην ξεχνάτε ότι για τα επείγοντα περισταστικά δεν χρειάζεται να κλείσετε ραντεβού.

Καινοτόμο είναι ότι ταυτόχρονα με την ενεργοποίηση της κάρτας δηλώνετε την επιθυμία σας στο συντονιστικό μας κέντρο για την έκδοση των ειδικών κωδικών πρόσβασης στον ιατρικό φάκελο υγείας που σας παρέχεται εντελώς δωρεάν με την εγγραφή σας.

Το δίκτυο μας καθημερινά εξελίσσεται. Εκτός απο τα διαγνωστικά κέντρα, τις κλινικές και τους ιατρούς ολων των ειδικοτήτων που ενδεικτικά εμπεριέχονται στον κατάλογο και την ειδική εφαρμογή, καλέστε στο 211 10 86 600 από κινητό, 801 100 12 13 από σταθερό και 211 10 86 800 από σταθερό και κινητό μόνο για τα μέλη για να ενημερωθείτε για το πλήρες δίκτυο μας καθώς και για τις νέες συνεργασίες με παρόχους υγείας και τις νέες παροχές.

feedback

Call Back

Required *

 
feedback

Φόρμα Παραγγελίας

Required *
 
feedback

Αφήστε το μήνυμα σας

Required *