Δωρεάν Δερματοσκόπηση και Χαρτογράφηση Σπίλων

Η εμφάνιση σπίλων είναι ιδιαίτερα συχνή, καθώς, σχεδόν όλοι οι ενήλικες έχουν στο δέρμα τους από 10 – 40 ελιές, ενώ φυσιολογική κρίνεται η ύπαρξη ακόμα περισσότερων σε ανθρώπους με ανοιχτόχρωμο δέρμα. Συνήθως είναι καφέ, σπανιότερα μπλε, μαύροι ή έχουν το χρώμα του δέρματος. Οι περισσότεροι είναι ακίνδυνοι ΕΚΤΟΣ κι αν τραυματιστούν.

Περισσότερα

Δωρεάν ιατρικές εξετάσεις και επισκέψεις στο Βουγιουκλάκειο

Η Γενική Κλινική Δυτικής Αττικής Βουγιουκλάκειο είναι η πιο ολοκληρωμένη πρόταση για υψηλής ποιότητας παροχή υπηρεσιών στον χώρο της υγείας στην ευρύτερη περιοχή της Δυτικής Αττικής. Λειτουργεί από το 1974 ως Γενική Κλινική και σήμερα το 2013 έχει αναβαθμιστεί σε πρότυπη νοσηλευτική μονάδα με κάλυψη όλων των ιατρικών ειδικοτήτων.

Περισσότερα

Μεγάλες προσφορές από τα Ιδιωτικά Πολυιατρεία

Η Πανελλήνια Κάρτα Υγείας συνεργάζεται με τα Ιδιωτικά Πολυιατρεία Ι.Α.Ε. Θεσσαλονίκης και έχει εξασφαλίσει για τα μέλη της μοναδικές προσφορές!

Περισσότερα

Μοναδικές προσφορές για όλη την οικογένεια!

Η Πανελλήνια Κάρτα Υγείας εξασφάλισε για εσάς μοναδικές προσφορές υγείας για όλη την οικογένεια σε συνεργασία με τα πιο έγκυρα διαγνωστικά κέντρα.

Περισσότερα

Νέες προσφορές από τα μεγαλύτερα διαγνωστικά κέντρα

Η Πανελλήνια Κάρτα Υγείας εξασφάλισε για όλους εσάς ακόμα περισσότερα προνόμια και προσφορές στα μεγαλύτερα διαγνωστικά κέντρα!

Περισσότερα

Οικονομικές εξετάσεις με την Πανελλήνια Κάρτα Υγείας. Δείτε πώς εξοικονομείτε χρήματα!

Δείτε ειδικές προσφορές της Πανελλήνιας Κάρτας Υγείας σε συνεργασία με μεγάλο όμιλο ιδιωτικών διαγνωστικών εργαστηρίων.

Περισσότερα

Πακέτα προσφορών από τη Medi Family Athens

Η Πανελλήνια Κάρτα Υγείας, κάνοντας το καλύτερο στο χώρο της υγείας, εξασφάλισε για εσάς ΝΕΑ ΠΡΟΝΟΜΙΑΚΑ πακέτα από τη Medi Family Athens!!

Περισσότερα

Πιστοποιητικό Υγείας Παιδιού ΜΟΝΟ με 15€!

Με το τέλος του καλοκαιριού και εν όψει της νέας σχολικής χρονιάς, η Πανελλήνια Κάρτα Υγείας εξασφάλισε για εσάς και τα παιδιά σας μία μοναδική προσφορά!

Περισσότερα

Προνομιακά πακέτα προσφορών για όλους από την Πανελλήνια Κάρτα Υγείας!

Η Πανελλήνια Κάρτα Υγείας παρέχει σε ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ της πακέτα εξετάσεων σε προνομιακή τιμή στα καλύτερα συμβεβλημένα Διαγνωστικά Κέντρα!

Περισσότερα

feedback

Call Back

Required *

 
feedback

Φόρμα Παραγγελίας

Required *
 
feedback

Αφήστε το μήνυμα σας

Required *